آموزش آشپزي با كيك پزي 1TouchFood

۱۶ بازديد

 

آموزش آشپزي مي بايست بسيار اصولي انجام شود. حواستان جمع باشد. بايستي دست پخت آشپزي خودتان را دگرگون كنيد. براي اينكار مي بايست دستور پخت هاي جديد و به روزي را در دسترس خودتان داشته باشيد. دنيايي از اطلاعات آشپزي را مي توانيد در سايت آموزش آشپزي مشاهده نماييد. مركز آموزش آنلاين آشپزي هميشه بهترين اطلاعات را به شما عزيزان منتقل خواهد كرد.

بهترين آموزش هاي كيك پزي از 1TouchFood

كيك ها انواع مختلفي دارند كه مي توان آموزش هر كدام از آنها را مجزا آموخت. يكي از بهترين كيك هاي آشپزي كيك سيب است. در اينجا به توضيحاتي درباره كيك خواهيم پرداخت.

كيك نوعي شيريني است كه منشا پيدايش آن به اروپا بر مي گردد.  اگرچه باستان شناسان بر اين باورند كه كيك از زمان باستان وجود داشته است اما در حقيقت كيكي كه داراي سه ويژگي شيرين بودن، سبكي و بافت اسفنجي باشد از ميانه قرن هجدهم به وجود آمده است.

4 ماده اصلي كيك، آرد، كره و تخم مرغ مي باشند كه با گذشت زمان مواد ديگري طي آزمون و خطا هاي بسيار به پخت كيك اضافه شده اند. منشا اصلي كيك نان مي باشد كه تنها تفاوتي كه كيك هاي آن زمان با نان داشت، حذف مخمر از دستور تهيه آن بود.

كيك سيب با 1TouchFood

مواد اصلي كيك سيب را آرد، تخم مرغ، سيب، شكر، شير، وانيل، دارچين و گردوي خرد شده تشكيل داده است. تركيب طعم دارچين با سيب و بافت اين كيك طرفداران بسياري را به خود جذب كرده است. اين يك كيك مناسب براي دورهمي هاي دوستانه و خانوادگي مي باشد كه از عطر فوق العاده اي نيز برخوردار است.

سيب موجود در اين كيك سرشار از خاصيت و ويژگي درماني براي بدن مي باشد كه از جمله خواص آن مي توان به درمان درد مفاصل، تقويت كننده مغز، تنظيم فشارخون، جوان كنندگي پوست و درمان نقرس اشاره كرد. اين كيك به روش هاي بسيار مختلفي در سراسر جهان تهيه مي شود و جزء پراستفاده ترين كيك هاي ميوه اي بشمار مي رود‌.

طرز تهيه اين كيك برخلاف كيك هاي ديگر در مقياس بالا آسان مي باشد و شما مي‌ توانيد با كمترين هزينه اين كيك سيب را در خانه تهيه كنيد. در ادامه طرز تهيه كيك سيب خوشمزه را همراه با نكات لازم براي پخت آن خدمت شما عزيزان آموزش خواهيم داد.

يكي از پرطرفدارترين دسرها در سراسر جهان كيك مي باشد كه داراي هزاران هزار تنوع مختلف است و معمولا به عنوان يك عصرانه خوشمزه از آن ياد مي شود. كيك ساده و اسفنجي، يكي از پركاربردترين انواع كيك در صنعت شيريني پزي جهاني مي باشد كه براي تهيه انواع كيك هاي مناسبتي از آن به عنوان پايه اصلي كيك استفاده مي شود. كيك اسفنجي معمولا داراي عصاره وانيل است اما شما مي توانيد طبق نياز و سليقه خود، به آن انواع اسانس ها را اضافه كنيد.

امروزه طرفداران كيك، علاقه مند هستند كه خود كيك را در خانه درست كنند تا هم از مراحل آن لذت ببرند و هم از كيفيت آن مطمئن شوند. طرز تهيه اين كيك بسيار ساده مي باشد و شما مي توانيد با رعايت چند نكته كوچك و بكارگيري دقت كامل، آن را به سادگي در خانه آماده كنيد.

كيك كاكائويي ساده فوري با 1TouchFood

كيك كاكائويي يكي از خوشمزه‌ترين انواع كيك‌هاست كه طرفداران بسياري نيز دارد. كاكائو در هرچيزي كه اضافه شود از بستني و بيسكوئيت گرفته تا شيريني و كيك، طعم فوق‌العاده‌اي به آن مي‌دهد و آن را از سادگي در مي‌آورد. كيك كاكائويي روش‌هاي پخت متنوعي دارد و گاهي اوقات به صورت خيس نيز تهيه مي‎شود. اگر فر نداريد، مي‌توانيد كيك كاكائويي را در قابلمه و بر روي اجاق نيز درست كنيد و آن را در وعده عصرانه در كنار چاي سرو نماييد. در اين مقاله طرز تهيه كيك كاكائويي ساده را مرحله به مرحله توضيح داده و در مورد تاريخچه و خواص كيك كاكائويي نيز صحبت مي‌كنيم. با ما همراه باشيد.

تاريخچه كيك كاكائويي

كيك در واقع نوعي شيريني است كه از كشورهاي اروپايي به ديگر نقاط جهان راه يافته است. بر اساس نظريه باستان‌شناسان، كيك قدمتي بسيار طولاني دارد و منشا آن به دوران باستان برمي‌گردد. مردم  آن دوران قطعه‌اي از خمير را به صورت مسطح درآورده و بر روي آتش مي‌پختند و به آن كيك مي‌گفتند. آن‌چه از تاريخچه كيك برمي‌آيد، كيك‌هاي قديمي ظاهري شبيه به نان داشتند و مانند آن پخت مي‌شدند. تنها تفاوت آن‌ها با نان، حذف ماده مخمر از خمير  و اضافه كردن تخم‌مرغ به آن بود.  كيك‌هاي امروزه تفاوت بسياري با كيك‌هاي قديمي دارند و در انواع مختلف و با مزه‌هاي متفاوت تهيه مي‌شوند.

آموزش اين كيك كاكايويي خوشمزه را مي توانيد آموزش اين كيك كاكائويي خوشمزه را مطالعه كرده و بصورت كاملا كاربردي آن را بياموزيد.

در پايان كار مي توانيد كيك كاكائويي خوشمزه را با هر نوشيدني كه تمايل داشتيد ميل كنيد. براي سرو و تزيين هم كاملا دست شما به عنوان آشپز باز است و مي توانيد هنر خود را در تزيين و سرو نشان دهيد.

اميدواريم از اين آموزش كمال استفاده را برده باشيد و بتوانيد كيك كاكائويي خوشمزه را در منزل براي عزيزانتان طبخ نماييد.

به خودتان ايمان داشته باشيد كه مي توانيد يك صبحانه يا عصرانه بينظير را با اين كيك خوشمزه تهيه كنيد.

مركز آموزش آنلاين آشپزي دنيايي از كيك ها را برايتان آموزش داده است و اميدوار است كه باز هم بتواند بر كميت و كيفيت آنها بيافزايد. حتما با ما باشيد و پيگير دستورهاي غذايي جديد باشيد.

شما عزيزان مي توانيد آموزش دنيايي از كيك ها را در آموزش كيك پزي مطالعه نماييد.

نکات مهم آشپزی

  •  برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
  • بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.
  • برای جلوگیری از پاشیدن کیک همراه با میوه خشک و یا کشمش، آن ها را کمی در آرد آغشته کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید. آموزش آشپزی
  • افزودن نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بین می برد در حالی که افزودن کمی نمک به ماهی قبل از پخت به طعم آن می افزاید.
  • هنگام تفت دادن سبزی یا گوشت، در پایان کار مقدار کمی شکر، عسل یا آب میوه را اضافه کنید تا لعاب داده و طعم آن بهتر شود.
  • ادویه جوز هندی را در آخر به غذا اضافه کنید زیرا حرارت، طعم آن را از بین می برد.
  • هنگامی که کاهو را برش می زنید، استفاده از چاقو باعث تغییر رنگ گوشه های برش خورده کاهو می شود بنابراین کاهو را با دست تکه کنید.
  • قبل از کباب کردن غذا، سیخ کباب و دستگاه کباب پز را چرب کنید.
  • استفاده از قاشق شیاردار هنگام ریختن مایه کیک در قالب مانع ایجاد حباب می شود.
  • افزودن یک قاشق مرباخوری سرکه به روغن هنگام سرخ کردن دونات مانع جذب روغن می شود.
  • برای تازه شدن سبزی آن را در آب سرد حاوی کمی آب لیمو بخوابانید.
  • ۶ دانه سیر له شده و کمی جعفری را به ۱۱۵ گرم کره اضافه کنید و به شکل تنه درخت درآورید . کره را در پلاستیک بپیچید و در فریزر قرار دهید. از این کره می توان در گوشت، سبزی و یا برای روی نان استفاده کرد.
    هنگام استفاده از کره در پخت، کمی روغن به آن اضافه کنید تا کره نسوزد.
  • برای آب پز کردن تخم مرغ، آن ها را در آب جوش قرار دهید و سپس حرارت را کم کنید. این روش مانع ترک خوردگی پوسته تخم مرغ خواهد شد.
  • اگر قصد دارید ماهی را بیش از یک روز فریز کنید، آن را کاملا با نمک و زردچوبه آغشته و بعد فریز کنید.
  • برای جلوگیری از حمله حشرات، به ظرف حبوبات چند دانه میخک اضافه کنید.
  • برای افزودن ماندگاری قهوه، آن را در یک ظرف دردار و سپس در یخچال قرار دهید.25 مزیت جالب نوشیدن قهوه در ابتدای صبح
  • سفیده تخم مرغ یخ زده بهتر کف می کند.
  • برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.

نکات مهم آشپزی

  •  برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
  • بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.
  • برای جلوگیری از پاشیدن کیک همراه با میوه خشک و یا کشمش، آن ها را کمی در آرد آغشته کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید. آموزش آشپزی
  • افزودن نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بین می برد در حالی که افزودن کمی نمک به ماهی قبل از پخت به طعم آن می افزاید.
  • برای جلوگیری از حمله حشرات، به ظرف حبوبات چند دانه میخک اضافه کنید.
  • برای افزودن ماندگاری قهوه، آن را در یک ظرف دردار و سپس در یخچال قرار دهید.25 مزیت جالب نوشیدن قهوه در ابتدای صبح
  • سفیده تخم مرغ یخ زده بهتر کف می کند.
  • برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.